AIK - tårtaEn AIK-tårta. Jag har bara väntat på att någon ville ha en. AIK-märket är ju fint och ganska svårt, så det tog ganska lång tid att få till, men för att vara första gången vart jag rätt nöjd ändå.
Tårtan har ljusa bottnar, innehållet är "prinsess-tårte-innehåll" vilket är vaniljcreme på ena lagret, sylt (hallonsylt blev det) och grädde smaksatt med vanilj på andra lagret. Sen spacklade jag tårtan med vit chokladsmörkräm (det gör man ju inte med prinsesstårtor). Det svarta locket är av marsipan och sugarpaste. AIK-märket är av sugarpaste och målad med ätbar guldfärg.

9 kommentarer:

 1. Åh! En sån här vill min sambo ha! Hur gjorde du märket?

  SvaraRadera
 2. Hej Matilda. Jo märket skar jag först ut i svart sp. Den gula randen i gul sp. Bokstäverna och siffrorna har jag gjort med hjälp av utstickare och sedan målat med guldfärg. Och guld-"tråden" runtom är smalt rullad sp som jag målat med guldfärg. Solen och strålarna är målade på fri hand. Lycka till! =)

  SvaraRadera
 3. Tacck så mycket! Jag satt hela natten och klurade över bilden, och kom fram till att det nog var så du hade gjort. Den är verkligen jättefin! Vad duktig du är! Jag har beställt hem grejer från kakburken nu, hoppas bara att de kommer innan han fyller år och att jag kan göra den så att han inte skäms över mig.. ;)

  SvaraRadera
 4. Vart är slottet då?..

  SvaraRadera
 5. Kan man få beställa en sån tårta?

  SvaraRadera
 6. Självklart kan du beställa en! Ring eller maila mig!

  SvaraRadera
 7. hur mycket kan den kosta på ett ungefär?

  SvaraRadera
 8. Det beror på vilken storlek du vill ha. Kika på sidan med priser: www.ankanskondis.se/priser

  SvaraRadera

Skriv en kommentar!